Recruiting

 

 Lars bouwt op het ogenblik zijn business in de Benelux en verder en helpt graag hen die een "CAN DO" mentaliteit hebben en bereid zijn om nieuwe vaardigheden te leren om ook een verschil te kunnen maken in hun leven.* Als jij jezelf hier in ziet, zou hij het leuk vinden om iets van je te horen.

 

CONTACT LARS

FACEBOOK COMMUNITY

 Lars is de beheerder van een Facebook-groep voor zijn steeds groter wordende team, waardoor je 24 uur per dag wereldwijd ondersteuning en toegang hebt tot al zijn trainingen. Waarom zou je jezelf niet aansluiten?

 

 

 

 

GROUP COACHING SESSIONS

Lars heeft trainingsavonden / dagen die zijn afgestemd op jouw behoeften. Ze zijn ontworpen om je de zakelijke vaardigheden, de motivatie en de inspiratie te geven om het door jouw gewenste niveau van succes te bereiken.

 

 

 

 

 

ONE-TO-ONE COACHING

Als je eenmaal met je business bent begonnen, start je met een persoonlijke coachingsessie met Lars. Hij zal je drie 'moeilijke' vragen stellen. Hoeveel zou je willen gaan verdienen? Wanneer zou je dit bereikt willen hebben? En hoeveel tijd ben je bereid erin te steken? Met behulp van jouw antwoorden zal hij samen met je een op maat gemaakt businessplan ontwikkelen.

THRIVE BUSINESS SCHOOL 

Lars en zijn team gebruiken een 6-weeks Rolling Programma om gedurende deze periode jou alle ins en outs te leren over deze business. Daarnaast zijn er alle tools voorhanden die aangereikt worden om niets succes in de weg te laten staan. Het is hun verlangen om terug te geven en hun kennis en expertise te delen in deze industrie.

 

BUSINESS   INSPIRATION BOOST

Iedere maand wordt er landelijk een trainingsdag georganiseerd om aan veel aspecten van bedrijfsontwikkeling te werken, Met hun sterke geloof in het helpen van anderen en het vermogen om het team te motiveren en inspireren om vooruit te gaan en hun doelen te bereiken, is het iedere maand een fantastisch evenement.

 

INCENTIVE DRIVEN PROMOTIONS

Lars en zijn team zijn ervan overtuigd dat erkenning en waardering ontzettend belangrijke elementen zijn om mensen te motiveren en te blijven motiveren. Zij die net een stap harder lopen, de doelen die ze daadwerkelijk voor zichzelf gezet hebben ook behalen, worden extra beloond door middel van team incentives.

*DISCLAIMER:
De inkomsten en beweringen die hier worden uiteengezet, zijn afhankelijk van uw eigen motivatie, leervermogen, werkzaamheden en kwaliteiten. Kortom, het wil niet zeggen dat iedereen deze resultaten ook zal behalen.
Laat u daarom niet misleiden door beweringen dat hoge verdiensten eenvoudig worden bereikt. Echter, met hard werken en vastberadenheid is alles mogelijk!
Het is illegaal om geld te verdienen door het ronselen van mensen.
De eventueel vermelde inkomsten zijn bruto winsten.

Facebook
LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.