Creëer een Lifestyle die Jij verdient

thuiswerken

meer inkomsten

goede verdiensten

Wanneer je besluit om met ons samen te gaan werken, krijg je binnen 48 uur na de start van je eigen business een twee uur durend, één-op-één coaching sessie met een van ons. Het doel van dit gesprek zal je helpen bepalen waar jij naartoe wilt en wat belangrijk voor jou en je gezin is.

Daarnaast hebben we een wekelijkse "catch up call" voor de eerste twee maanden om je de vaardigheden te leren die je nodig hebt om structuur in je eigen business te krijgen. We helpen je ook mee en zijn beschikbaar voor de voortgang, planning, ondersteuning en coaching om een goed fundament in jouw business neer te zetten.

 

Alles is al reeds gemaakt en voorbereid voor jou. Je hoeft geen nieuw business model meer te bedenken of een nieuw product te ontwikkelen om op de markt te zetten. Je hebt ook geen specifieke opleiding of ervaring nodig om te starten. Wat je echter wel nodig hebt is de bereidheid om alles te willen leren wat nodig is om jouw business tot een succes te maken en de motivatie om datgene wat je leert ook daadwerkelijk tot te passen in de praktijk.

 

Er zijn een enorme hoeveelheid incentives en teamparty's om voor te werken en van te genieten! We zullen dan ook naast het bouwen van een solide business en nieuwe vriendschappen die ontstaan, ook veel plezier en lol hebben. Enthousiasme staat tenslotte aan de basis van iedere succesvolle onderneming!*

 

THE BUSINESS IN A BOX
Het is letterlijk wat er op de doos staat

larsann.png

Ik ben momenteel op zoek naar mensen die:

 

Gedreven zijn
Als je de drive, vastberadenheid en geduld hebt om een ​​levensstijl te creëren die je echt wilt en verdiend, ongeacht je ervaring en achtergrond, dan is deze business helemaal op het lijf geschreven voor je.*  Wij helpen je om er achter te komen wat jouw drijvende kracht voor succes zou kunnen zijn, en begeleiden en coachen je de focus te houden om jouw business te doen groeien. "Focus on your WHY and the HOW becomes easy"

 

Ethisch zijn

Deze business kenmerkt zich met sterke normen en waarden. Ethisch en eerlijk zijn naar jezelf en naar anderen is de sleutel om niet alleen een ongelofelijke business the creëren, maar het ook te behouden. Ik werk graag met mensen die sterke normen en waarden bezitten die op een lijn liggen met die van ons.  Ethisch en eerlijkheid is iets wat we enorm bewonderen bij Business Owners waar wij mee samenwerken.

 

Zelf gemotiveerd zijn
Je zult zelf gemotiveerd moeten zijn om de door jou gewenste doelen te bereiken. Deze doelen zullen jou en jouw business grootse daden doen bereiken.*   Niemand gaat deze business bouwen voor je. We doen het samen....je zal de juiste tools, ondersteuning en begeleiding aangereikt krijgen, maar zelf motivatie is tenslotte de sleutel tot succes.
Jij bent de Baas binnen jouw eigen business. Ieder ander is hier echter om jou te ondersteunen en te helpen wanneer je ze ook maar nodig hebt.

 

Ambitieus zijn
Het hebben van een sterk verlangen naar prestatie is een belangrijke eigenschap in deze business. Er zijn zo veel mogelijkheden voor je om een ​​promotie voor te ontvangen, het winnen van incentives en zelfs het in aanmerking komen voor een aandeel in de winst van het bedrijf waar we mee samenwerken.

Kom in Contact met Ons

We zoeken op het ogenblik sterk gemotiveerde mensen met focus die graag met ons samen willen werken, zodat we ze persoonlijk kunnen coachen en begeleiden om hun doelen te bereiken.* 

Bespreek met ons, welke mogelijkheden er voor je zijn. We informeren jou dan tegelijkertijd over de mogelijkheden die je met een proeftijd kunt uitproberen.
Vul je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op voor een afspraak. Persoonlijke gegevens worden alleen intern gebruikt, en worden niet doorgegeven aan derden.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Als dit iets is waarin jij jezelf ziet, waarom word je dan geen Business Owner. Je gaat dan samenwerken als zelfstandige onder de paraplu van een grote multinational waar wij ook allemaal onderdeel van zijn. Zij hebben het fantastisch concept en de producten waar we mee mogen werken.

Je hebt een 3-tal mogelijkheden om met ons samen te kunnen gaan werken:

 

De eerste mogelijkheid is het potentieel wat je zou kunnen gaan verdienen als Business Owner dat je een leuke bijverdienste per maand zou kunnen opleveren, waarbij je echt parttime werkt met een aantal uurtjes per week rondom je huidige verplichtingen, activiteiten, studie of carriere.*

Door het eigen gebruik van onze fantastische producten en het retailen ervan naar een handvol klanten, zou je al een erg lucratieve en flexibele home based business kunnen creëren die perfect past in jouw leven en je een leuke extra per maand oplevert.* Je koopt hierbij producten in met korting bij de groothandel en hebt de mogelijkheid om deze in de markt te zetten. Je verdiensten zitten hier in het verschil tussen de in- en verkoop.

 

Mocht je meer vrije tijd en inkomsten willen creëren, waarom zou je dan geen Team Leader worden? Je zou dan richting een vervangend inkomen per maand kunnen gaan verdienen door wat extra uurtjes per week te gaan werken rondom je huidige verplichtingen, activiteiten, studie of carriere.* Dit realiseer je door anderen te helpen aan een leuke bijverdienste per maand. Je leert en coached hen retail technieken en op welke manier ze een goede service richting hun klanten kunnen verlenen. Door met een team van een 15-tal enthousiaste Business Owners samen te werken, hen te vinden en hen te helpen aan een leuke bijverdienste, wordt jij beloond middels een teamleading bonus voor het realiseren van deze omzet binnen de organisatie.

 

Als je echt het verlangen hebt om meer te realiseren, anderen te willen helpen aan een vervangend inkomen, op termijn te kunnen genieten van hetgeen je gepresteerd en gerealiseerd hebt en een complete carriere move wilt maken?*

Wordt dan een Business Leader! Je gaat dan potentiele mensen opleiden, begeleiden, coachen en trainen om Team Leader te worden of zelfs Business Leader. Je bent hoofdzakelijk bezig om hen te helpen naar hun eigen ambities en behoeften, alsmede het constant introduceren van potentiele nieuwe mensen in onze business. Je wordt beloond middels een teamleading / leadership bonus op basis van omzetten binnen jouw organisatie.

Misschien ben je een van hen die gewend is aan een 80-urige werkweek en denkt dat je simpelweg niet de tijd hebt om succesvol te worden in onze industrie.* En juist dat is het waar je het wellicht niet bij het rechte eind hebt.*

Zou een aantal jaren werk, zoals je in je huidige baan ook zou doen, het je waard zijn om de rest van je leven te genieten van een "royalty passief" inkomen, wat je enerzijds de tijd teruggeeft en anderzijds de vrijheid, een carriere en een goed inkomen?*

Kom in contact met ons, zodat wij je kunnen laten zien hoe je dit zou kunnen realiseren.*

*DISCLAIMER:
De inkomsten en beweringen die hier worden uiteengezet, zijn afhankelijk van uw eigen motivatie, leervermogen, werkzaamheden en kwaliteiten. Kortom, het wil niet zeggen dat iedereen deze resultaten ook zal behalen.
Laat u daarom niet misleiden door beweringen dat hoge verdiensten eenvoudig worden bereikt. Echter, met hard werken en vastberadenheid is alles mogelijk!
Het is illegaal om geld te verdienen door het ronselen van mensen.
De eventueel vermelde inkomsten zijn bruto winsten.

Facebook
LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.