Jouw Plan, Jouw Business

Jouw Plan, Jouw Business

Jouw Plan, jouw Business,

Toen ik startte in deze industie, kwam ik uit de techniek waar het altijd om targets en planningen halen gaat! Je zult immers omzetten moeten realiseren. Geen van deze targets of planningen waren die van mij, maar altijd die van het bedrijf en een welvarende CEO.

 

Dus toen ik een business tegenkwam die mij vroeg wat ik zelf graag zou willen bereiken voor mezelf en mijn familie, was dat erg nieuw voor me, maar tegelijkertijd ook erg spannend en vond het zeker ook niet gemakkelijk.

De meeste mensen zijn het grootste gedeelte van het jaar bezig hun twee- of drieweekse vakantie te plannen, maar als ons gevraagd wordt wat we nu daadwerkelijk echt uit ons leven willen halen, is deze vraag maar erg moeilijk te beantwoorden. Dat komt omdat we altijd bezig zijn om onze drukke baan/onderneming te combineren met de geringe vrije tijd die we hebben. Of bezig zijn met de beperkingen van een te kleine bankrekening.*

 

In deze business is het mijn taak om je al deze zaken overboord te laten gooien en een leven te gaan creeren en plannen wat je echt graag zou willen en niet een waarin je geleefd wordt.* Het hoeven ook geen doelen te zijn waarin het specifiek om geld of inkomsten gaat. Wellicht dat je meer tijd met je familie zou willen doorbrengen, of misschien dat je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen of persoonlijke groei.*


Dat is ook hetgeen wat ik het mooiste vind aan deze business en waar ik het meest van houd, omdat deze business echt Jouw Plan is...., Jouw Business!

 


Lars van Gerven


Bron: Lars van Gerven

Facebook
LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.